DOLANAN CORAT-CORET

DOLANAN SAKTI SING ISO NYORAT-NYORET

PENGEN PELIHARA PENGUIN

on December 25, 2010


Minggu-minggu ini lagi demen nonton penguin madagaskar. Biasany nonton yang di global tv jam 8 pagi. Sama minta series DVDnya dari ustad Moya. Daripada penguin Happy Feet atau Surf Up yang menurutku ga menarik sama sekali, jauh lebih mending madagaskar. Seumur-umur film paling kocak ya penguin madagaskar ini. Makanya aku demen banget.hehehe

Ntar klo udah punya keluarga(amin) dan diberi rejeki yang berlebih, aku bikin taman peliharaan penguin ah. Empat penguin ninja juga boleh, kayak di penguin madagaskar.hahhahahah


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: